Question!

Ha elkészül a Makláry 3 (ami még nem mostanában lesz), valószínűleg tartok egy meghatározatlan idejű szünetet a mékerezésben, de szeretnék még játékokat készíteni, mert ötleteim vannak bőven. Most is, a legkedvencebb szilvás dohányom pöfékelése közben az egyik játékötletemen agyalok, és gondoltam, felteszek nektek egy kérdést.

A jövőben komolyabb, teljesen fiktív, fantasy témájú, valóban RPG stílusú játékot szeretnétek látni, amely teljesen eltér az Ungarische Samurai Entertainment eddigi produkcióitól, vagy maradjak a poénjáték vonalnál, és folytassam a saját életem elborult kiparodizálását, amely időrendileg a Makláry játékok és a WotS után játszódik?

Régóta szeretnék komolyabb projektekbe is belefogni, megtudni mire vagyok képes ezen a téren, ugyanakkor a poénjátékokat is igyekszem minél igényesebben, magam elé kihívásokat állítva elkészíteni.

Van ötletem egy Final Fantasy-szerű, modernebb világú JRPG játékhoz, egy ennél komolyabb, Baldur’s Gate és társai által ihletett, inkább nyugati stílusú RPG-ket idéző műhöz, posztapokaliptikus vagy steampunk science-fiction-höz, egy japán mitológia által motivált történethez amely főszereplője egy antihős, aki jelentős jellemfejlődésen megy keresztül, sőt, egy elég elborult, „pszichedelikus” drámához is.

Illetve természetesen rengeteg ötletem van egy poénjátékhoz, egy új, kiforrottabb, igényesebb, de semmivel sem komolytalanabb Way of the Samurai, vagyis Way of the Ungarische Samurai epizódhoz, egy kicsit összetettebb, több idősíkon játszódó történetvezetéssel, rengeteg bejárható helyszínnel és poénok halmaival.

Mivel így is elég kevés időt tudok a játékkészítésre fordítani, és így is elég sokáig tart egyet is elkészíteni, nem szeretném a figyelmem egyszerre több projekt fejlesztése közt megosztani, így egyszerre csak az egyiken fogok dolgozni, még ha az évekig is tart. És először úgyis a Makláry 3-mat szeretném befejezni, ami mint mondtam, nem mostanában fog elkészülni.
De azért kíváncsi vagyok a véleményetekre.

5 hozzászólás to “Question!”

 1. Én szívesen látnék komolyabb projektet tőled. A poén játékokkal sincs semmi baj(végig röhögtem az összeset), de egy komolyabb hangvételű játékban mégiscsak jobban megmutatkozik hogy mire vagy képes makerben, mint egy poén játékban.(Még akkor is, ha szépen kidolgozod őket)

  Végül is bármilyen műfajú játékot is fogsz csinálni, biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog.

 2. Pszichedelikus dráma! Pszichedelikus dráma!

 3. Professor Agasa Says:

  Szerintem ezek közül a japán mitológia által motivált,vagy pedig a poénjáték lenne a legjobb választás.

 4. KillerTankHUN Says:

  Hát persze hogy jöhet komolyabb projekt is már előre is kíváncsi vagyok hogy mit tudsz kihozni egy valóban RPG stílusú játékból.

 5. Én szerintem ,ha folytatod életed brutális kiparodizálását, és beindítod a “poéngyárat” akkor is lehetnek megpróbáltatások ,és kihívások.Mindazonáltal szerintem is akkor tudnál a legjobban kibontakozni ,ha valamilyen ,érzelemre ható,esetleg melankolikus hangulatú ,de mégis esemény dús ,ellentétek sokaságával elkészített ,teljesen vagy éppen csak kicsit fiktív játékot készítenél el,esetleg (ha nagyon átmenne a játék hangulata ,depressziósba) némi feszültség oldó humort is belecseppenthetsz.

  Mindenesetre ,epekedve várom ,hogy elkészüljön a Makláry 3,majd az utána lévő projekt. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: