Makláry – REMAKE; avagy régi játék új köntösben

Elkészült.
Hamarabb elkészültem vele, mint hittem, persze így is rengeteg munkám volt vele, viszont naponta több órán át csak az események átböngészésével, átírásával foglalkoztam. Érdekes módon jobban lekötött, mint szokott…
Na de mi is változott?
Kicsit ki lett csinosítva. Új system grafika, új nyitóképernyő, néhány új arckép. A feleslegesnek vélt párbeszédeket kivettem, sokat átírtam, de került bele néhány új is. Javítottam a hibákat, és a létező összes eseményt egyesével néztem át, és majdnem mindbe bele is nyúltam (ha másért nem is, a párbeszédablakban a nevek színét megváltoztatni). Mivel mikor még ezt a játékot csináltam elég tapasztalatlan voltam, sok event logikátlanul, átláthatatlan összevisszaságban volt felépítve, így elég macerás volt egy-egy hosszabb eseménysorozat parancsainak megfejtése és azok átírása. Több tucatnyi kapcsoló és változó, események mozgatásának hosszú (és sokszor hibás) parancssorai, meg minden egyéb nyalánkság. Egy szóval totál káosz. Aki mékerezik, az tudja.
És persze sikerült belecsempésznem a történetbe is egy-két új jelenetet, és néhány plusz eseményt, poént.
Normális esetben egy játékon hónapokig el tudok dolgozgatni, ebben az esetben ez nem így volt. Persze nem is terveztem hogy sokáig halogatom, hiszen lényegében csak hibajavítás volt az egész, a történet már adott volt, a pályák már fel voltak építve, stb.
A lényeg, hogy kész van. Le lehet tölteni, ki lehet próbálni. Aki játszott az eredeti Makláry-val az azért tolja végig, hogy lássa a változást, aki pedig nem játszott az eredetivel, az meg amiatt tolja végig.

A Makláry REMAKE letöltéséhez kattints ide!

2 hozzászólás to “Makláry – REMAKE; avagy régi játék új köntösben”

  1. s.csuli Says:

    elakadtam a labirintusba merre kell menni?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: