Way of the Samurai

A Way of the Samurai, vagy röviden WotS, az USE harmadik játéka, a Makláry játékok folytatása (tehát érdemes előtte azokat végigjátszani). Továbbra is az Ungarische Szamurájok életét hivatott görbe tükör elé állítani.
Bakemono és Porki a gimi után egy kis üzemben kezdtek el dolgozni, ám kiderül, hogy korántsem olyan kicsi az az üzem. Kapnak egy megbízást, amit muszáj teljesíteniük.
A srácok élete tehát most is izgalmas. Lesz a játékban kocsmázás, rengeteg csata, paródiák és poénok halmai.

Kattints ide a letöltéshez!
A telepítő nagy mérete miatt csak négy darabban tudtam feltölteni. Töltsd le mind a négy .zip fájlt (ajánlott egy letöltésvezérlő használata), és csomagold ki az elsőt. A többi automatikusan kicsomagolódik majd.

Bátorkodtam egy végigjátszást is mellékelni a WotS-hoz, amiben leírom az ellenfelek elleni leghasznosabb taktikát, az különböző tárgyak, matériák fellelhetőségét, meg úgy mindent ami fontos lehet. Ne szégyelljétek használni!

Ha még így is nehéznek tartod a játékot, elérhető egy különleges mentés, amivel 50-es szintű karakterekkel kezdheted a játékot. Erről bővebben ITT olvashatsz.

82 hozzászólás to “Way of the Samurai”

 1. kiszámoltam h a fejek nélkül is kijön a 200 pont,de akk biztos h nem kell minden ellennfelet kinyirni a dupla kéréshez? xD

 2. Azt nem írtam, hogy CSAK akkor lesz 200 pontod, ha minden ellenféllel végzel, hanem azt, hogy ha mindet megölöd, akkor lesz 200 pontod (ami igaz, hiszen még több is lesz). Bár elismerem, hogy félreérthető voltam.

 3. egy kis bug felidegesitett a játékban mikor vége az alien vadászos game-nak és visszamehetsz a küldiket megcsinálni,hát jaj… Bakemono házába bementem azt elkezdődött elölröl a játék…O.o na de nem nagy baj ez, csak utána azé ujra kellett kezdenem…

  • Igen, ez amiatt a mentés miatt van, amit kaptál. Nincsenek bekapcsolva azok a kapcsolók, amiknek még a Gantz-játszma előtt kellett volna aktivizálódniuk. Bocs, ezekről megfeledkeztem.

 4. jajj hát én esküszöm agybajt kaptam a rohadt Doom-os szörnyektöl 3 lépés azt megtámad egy ujabb-.- föleg mikor rossz helyre megyek és utána a végén majdnem ki is nyirtak mer persze h 3an jöttek rám 2 lépésre a bosstol-.- Porki épp tulélte ott hagytam vna abba az tuti xD
  nem a te hibád,de egyszerüen rühellem a láthatatlan ellenfeleket…ááá…

  • Mivel már úgyis a végénél jársz, adok egy tippet. Használd a Kirin matériát. SOKKAL könnyebb úgy egy csata, ha folyamatosan regenerálódsz.

 5. Nekem nem indul mer van egy szar hiba. azt írja ki kismillió ablakba h nincs implementálva

  • Találkoztam már ezzel a hibaüzenettel más RPG Makeres játékoknál, de nem tudom pontosan mi okozza. Annyit tudok róla, hogy nem a játék hibája, hanem magáé a Maker-é. Valószínűleg valami kompatibilitás hiba az OP rendszereddel, vagy valami hasonló.

 6. Én windows Xp-t használok

 7. azzal nem lenne kompatibilis?

 8. Azok akik ott ölelkeznek vagy csókolóznak ott a kocsmában az “Amy és Kyno?” 😀

  • Nem, csak ugyan az a grafikájuk. Nincs crossower a Dragon Blade és a Makláry univerzumok között, de ha szeretnéd azt hinni, hogy azok ők, én rád bízom.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: